Goeie seks. Wanneer is dat zo

Iemand beschreef eens dat “Het loslaten van remmen en je overgeven aan je verlangens en gevoelens” goede seks zou zijn. Zijn jullie het hiermee eens?

Laten we starten om te beseffen dat seks meer is dan neuken. Weet je eigenlijk zelf wel wat je lekker vindt? Goede seks kan alleen als jezelf goed weet wat fijn is. Wellicht heb je hele gevoelige tepels of is strelen over je binnenkant van je arm wel heel opwindend. Zo kun je tijdens je vrijpartij iemand begeleiden naar jouw fijne plekjes.
Ja want seks is eigenlijk teamwork. Hoe vaker je het met elkaar doet hoe fijner het wordt. Je raakt aan elkaar gewend en weet wat de ander prettig vindt.
Sommige hebben het over het voorspel en naspel en dat suggereert dat het “echt spel” er tussenin zit en dat is dan het neuken. Zo kijken we er liefst niet naar. Vanaf het eerste moment dat je elkaar aanraakt begint het seksspel. In dit seksspel kan ook neuken zitten. Hiervoor heb je voldoende opwinding nodig om voor de man een goede stijve te krijgen en voor de vrouw een goede natte. Deze componenten zijn nodig om te kunnen penetreren of gepenetreerd te worden. Dit kan alleen maar als je goed opgewonden bent. Ben je dat niet, sla dan het penetreren even over en geniet van elkaar, want zonder penetratie kan seks ook goed zijn.

Pelvicmotion

Meer over

Seksualiteit
Avondje uit. Wat als iemand meer wil

Je bent aan het daten of je gaat gezellig met een vriend uit en besluit om nog even thuis wat...

Lees meer
Klaarkomen vrouw. Wat als je verlies erbij hebt

Er is veel te doen over het vrouwelijke ejaculeren of squirten. Wanneer vrouwen klaarkomen, komt er ook vocht uit de...

Lees meer

Alle categoriën

No items found.